Frida, nu även på youtube.

Vet inte om jag kommer att ladda upp ngt mer där, men mobil-filmen gick inte att posta på bloggen så det fick bli youtubekontot.

Just nu är det mycket med privatlivet. Jag har flera serier som jag ska lägga upp här, men är mellan scanners för tillfället och känner mig lite ur gängorna efter flytten och efter förhoppningarna som gått i kras.

Advertisements

10 thoughts on “Frida, nu även på youtube.

 1. Hej Frida!

  Dina små betraktelser (både här och där) och din seriekonst möter fortfarande mina ögon ganska ofta. Jag tycker att du verkar vara en go’ tjej och jag hoppas innerligt att allt skall bli bra i din värld till slut.

  P.s. Går fortfarande och tycker att det skulle vara spännande/härligt/mysigt/etc/etc att få göra en kompisresa med dig till Köpenhamn för att bara “mysglida” runt i parkerna kring Rosenborgs slott och Nörreports Station, ligga/sitta lite på en filt och ströprata, gå till något parkcafé och köpa en glass och kanske en kopp kaffe/té eller så, och förstås helst innan hösten kommer och det blir alltför kallt. Säkert kan jag inte vara den enda som känner så för dig utan det måste ju i rimlighetens namn finnas hur många som helst som skulle stå på rad för dig om de bara visste vem du är och hur du kan sprudla av spännande energi. Men snälla du, var försiktig och lämna inte ut dina käraste alltför lättvindigt i den fria luften när du skapar din konst!!! Jag tror att du gör bäst i att förvanska dina historier och berättelser lite mera än du hittills gjort innan du publicerar dem så att dina “lovers” inte känner sig alltför utlämnade. Något säger mig att det kan vara ett skäl till att det ibland brister…

  http://www.youtube.com/watch?v=AOrTNBKUisw 😉

  • Ehh Kent vem är du?? Tveksamt att Frida vill “mysglida” med dig, ligga på en filt (!) med dig, eller läsa dina förmaningar om hennes relationer och vad hon ska eller inte ska publicera på internet. Jag är ledsen att säga det men DET ÄR INTE DIN ENSAK, KENT.

  • Bäste Kent.

   Jag kommer aldrig att kompromissa med mitt konstnärliga uttryck för en mans skull. Det vore patetiskt och sorgligt.
   Jag söker istället efter en sann relation som faktiskt klarar av mig och min röst.

   E verkade lovande. Han skrev till mig innan vi ens träffats att “ger man sig i kast med Frida Ulvegren får man väl tåla att hamna i serien”. Jag vet inte om det faktum att jag tecknade honom spelade in i hans beslut att lämna mig. Kanske. Det får jag fråga honom om. Vi är ju fortfarande vänner även om jag är i upplösningstillstånd över att han inte vill ha mig.

   Menmenmen! Frireligöst lagd som jag är har jag fortfarande hopp om framtiden. Jag tror verkligen att jag kommer hitta någon som jag kan göra lycklig, som gör mig lycklig, någon som kan ta emot min kärlek och låta mig vara den jag är.

   Det krävs en stark man för att kunna stå vid min sida
   och du, Kent, du är inte stark.
   Det har jag skrivit till dig förut. Ditt mailande gjorde mig illa till mods, (som jag skrev till dig då).

   Lisa: Haha, du får mig alltid att skratta när jag blir ett töntigt deppmongo! ÄLSKARREJ!!!

 2. Kompromissa!? Det var det värsta jag hört.
  Om någon tvingar Frida kompromissa med sin konst och sitt sätt, ja då är det för fan inte FRIDA den äckliga mannen vill ha.
  DU kan kompromissa!

  Allt eller inget, det är det enda som gäller.

   • Wow, alla andra blir bara rädda. Skönt att jag får vara mig själv med dig i alla fall!

    Du är en ängel och ingen är så speciell som du!! Sluta aldrig! Aldrig!

    Är så jävla stolt över dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s