En natt och en morgon.

Jag hade fönstret öppet, därav den dåliga ljudupptagningen. Håll till godo. Tänkte lägga upp ngt av det jag ritat också, men scannern dummade sig och stängde ner Photoshop hela tiden… Hoppas det fixar sig till imorgon.

NU går jag och lägger mig.

Advertisements

14 thoughts on “En natt och en morgon.

 1. Det betyder att han är en cool katt. Men även coola katter måste ju komma hem och äta och sova någon gång.. 😉
  Nämen seriöst, hipps vipps så kan man ju bli upptagen med någonting så är det ju – sen kan det ju faktiskt hända att man råkar bli helt uppslukad av någonting som gör att man glömmer en del små MEN viktiga grejjer.. till exempel, ett litet sms till sin älskade eller nåt.
  Har han inte hört av sig än så gör han det säkert senare idag, ta det bara lugnt Frida. 🙂

  • Allt är i sin ordning på jorden! Lyckan log mot Fridaflickan och mannen ringde till slut med sin mysiga röst! Halleluja! Prisa herren, där kom skatteåterbäringen!

  • Eric min Eric… han ÄR en cool katt. Haha, du skriver hipps vipps! Roligt! 😀
   Dj Fresh – Fight, intressant val av länkning. Jag diggade faktiskt musiken… inte vad jag brukar lyssna på, men kanske i fortsättningen. 🙂

 2. hur gammal är den här videon? Jag trodde du hade flyttat till stockholm och serieskolan till mazetti. Jag ser att det är tomt på anslagstavlan vid dörren. Jag hade velat sno en av bilderna, borde ha gjort det medan jag hade chansen….

 3. Den är från igårnatt. Sommarkursen är kvar i de gamla ateljéerna. Jag flyttar upp i augusti. Vilken bild från anslagstavlan var det du ville ha? Kramar–Frida

 4. Inte för att vara sån, men det kan finnas en risk för att du.. liksom.. skrämmer bort killar lite. Du skulle aldrig skrämma bort mig, jag finner din förmåga att bli besatt av någon så snabbt väldigt charmerande. Finns nog en vettig förklaring till att han inte har ringt 🙂 Trots att det är 2010 så kan faktiskt mobiltelefoner dö. Och det vet jag ju själv, blir man av med mobilen så är man helt plötsligt av med alla nummer. Och då är det svårt att ringa.

 5. Men! Jag gick på sommarkursen i Malmö i 5 veckor, fram till i fredags :O Jag måste ju rimligtvis ha sett dig där nån gång då? Z0mg!

  Jag avgudar fortfarande dina serier för övrigt (Har kommenterat här tidigare, dock var det längesen). Och – jag känner igen mig i dig. Nåt förbannat. På gott och ont, haha. Men bara så att du vet, om det är nån tröst, att det finns (många) fler som har det sådär ^^;

  • Nämen! Jag har huserat i min ateljé hela sommar’n jö, utom när jag varit i sthlm förstås… oookej jag kanske smet till stranden eeen dag eller två, men många kvällar och nätter har jag suttit och -vridit mig i ångest/skrattat hysteriskt åt mina egna skämt/ritat tills jag blev hålögd- på den där snurrstolen på Serieskolan. 🙂 Undrar om jag sett dig… du är ju jävligt söt på den där lilla profilbilden… Tänker att jag borde smält lite inombords om jag sett dig på skolan… hm.
   Ja, jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har de absolut hetaste läsarna!

   PS På gott och ont!!! ❤ I lööövs jo! DS

   • Jag har hört talas om en Frida som är kvar länge och som man ska hålla koll på när hon går om man vill vara kvar och jobba efter skoltid, det måste kanske vara du ^^ Fan vad dåligt att jag inte haffat dig där då, haha. Hade velat vräka smicker över dig, ju 😀

    Åh, och tack btw!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s