Läskiga psykopatiska kvinnor och en äcklig äcklig gubbe.

11-åringar?! Fy fan. De kan sitta  där ute i skogen och smiska varandra hur mycket de vill, men blanda för fan inte in barn i era sadistiska lekar.

Tack Elin och Rocky Magasin för att ni förde Scheikes mörker i ljuset.

Tack David och Ida för att ni spred länken till dokumentären.

Må historien aldrig upprepas. Aldrig aldrig aldrig.

Advertisements

8 thoughts on “Läskiga psykopatiska kvinnor och en äcklig äcklig gubbe.

 1. Well, nu förde ju inte Rocky-reportaget ut så särskilt mycket om just H.S. & c:os *mörker* – det är det några av oss är väldigt kritiska mot – tendensen togs även upp i slutet av radioprogrammet, att man glömmer vad de faktiskt gjort (och dömts för) och han bara framstår som “lite farligt cool”.
  “Hans Scheike – smaskigt smisk”, kan du tänka dig en bedrövligare rubrik, nu efter att ha hört de utsatta flickorna berätta om vidrigheterna, och hon som var utsatt för HS-sekten i än lägre ålder och HS sa “Jag ska knulla dig som en gris när du blir tolv” till? (bland det äckligaste jag hört) Foton där han poserar med ris + piskar blir i ljuset av detta totalt osmakligt.

  Men bra att du uppskattade dokumentären och tipsar om den här! Den innehåller nödvändig info som saknades i Elins reportage, som mest gödde HS’ kändisskap, och det på en alltför “mild” nivå.

  • David David David… Jag uppskattar inte ditt sätt att skriva “men bra att du uppskattade dokumentären”. Det klingar översittare i mina öron.
   Som att jag är en dålig person med dåliga åsikter, men lyckas göra något bra som en ovanlighet.

   Du tror att ditt beteende när du skuldbelägger mig för att blogga offentligt på facebook och Johan B’s beteende när han hånar Elin i sin bloggpost är okej bara för att det finns värre svinerier där ute. Du citerar äckliga uttalanden för att rättfärdiga dig själv.
   Ditt sätt att citera och kommentera är uppenbart sensationslystet. Du har blivit provocerad av mig och önskar nu sätta mig på plats på det ena eller andra viset.
   Det finns ingen värme i dina texter. De önskar inte dela med sig av information. Nej, de syftar till att få mottagaren att känna sig illa till mods och fel. Opedagogiskt. Jag tyckte vi hade en fin kontakt innan. Trist att det skulle bli så här. Jag tror att vi egentligen skulle kunna komma överens bra du och jag, men något gick snett på vägen.

 2. For the record: jag har verkligen inte velat “skuldbelägga dig” för att du bloggar, eller velat “tysta dig” eller något dylikt.
  I övrigt här jag i den här debatten enbart velat sätta saker i perspektiv.
  Adjö, lycka till med allt.

  • Lite bättre stämning nu… 🙂 David är ascool och jag diggar såväl hans serier som han underbara film om Bernhard lappskrivaren. Egentligen är det löööv all the way, det blev bara en liten krock när Scheike kom på tal. :S

 3. Lyssnade just på dokumentären. Fyfan. Vad ska man säga. Det äckligaste är att hör dem blåneka och fnittra oförstående här och där, och gnälla över att journalisterna inte frågade nåt om deras livsstil. Nä. Besides the point liksom. Och så säger de att man nog inte kan förstå dem, om man inte lever som dem. Som att de har hittar sanningen med livet, och barnutnyttjandet hade bleknat om man bara hade förstått. Äckligt. Och den vuxna fd elvåringen, som får sitta på jobbet och höra folk som säger att Hans Sheike är en kool kille. Stackars människa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s