Yes, fella’s I’m single. and this is what I’m looking for right now!

 

Onsdag

I’ve had my share of Romeos through out my life time. Some have been better than others. Some swept me of my feet. Some got really boring really quickly (not many though, I’ve been lucky in that respect I guess). …but I’ve allways made an effort to make it work… I think.

Anyway, lately I’ve just felt… fed up, I guess? Like I don’t wan’t another boy, you know? Right now I wan’t a really really oooold man. Not necesarily old in age (like my Wednesday pig “an old boar”, hö hö, “an old bore” hö hö), but old in the head.

Ooold and wiiise… like a god.

And I wan’t him to be courageous too. Brave and strong-minded.

In Hinduism the god Vishnu took the form of a boar  in order to save the Earth from a demon who had dragged it to the bottom of the sea. That’s some inspiration for all you hotties out there! Follow the great Vishnu! Show bravery! Transform yourself into a boar! (…ehh whaaat? hehe..)

Oh, one more thing! Some more nice pigs for pig week! Check out Stef, Anders S, and Anders Backlund (but Anders B has apparently only posted his pig to facebook, so I guess you’ll have to add him as a friend first to see his lovely oinkyness…) and hey! I found this guy too! OhOHOH! THIS IS THE BEST ONE!!! HaHahhAHA! YES! PIG WEEK!!!

Advertisements

19 thoughts on “Yes, fella’s I’m single. and this is what I’m looking for right now!

  • Aahhh, yes Willie me’ boy, men är du gammal i huvudet..?
   Det är det som är frågan.
   Kroppen spelar ju egentligen ingen roll, det är sinnet som är det viktiga.

   Jag önskar mig alltså en man som är klok som en gud. Om du känner att det stämmer så är du hjärtligt välkommen att blända mig med din strålglans! 😀

   • Gammal i huvudet, det vet jag inte… men jag har jobbat så länge med så allvarliga saker att jag inte hoppas jag är HELT senil – ännu.

    Å andra sidan läser jag serier… och vissa anser att det är väldigt juvenilt. Jag läser ju *dina* serier när jag kan.. ,-)

    Sedan vet jag inte om kloka män har någon speciell strålglans… kanske en glans som bara kloka kvinnor kan se.

    Annars är jag en vacker, (genom)klok och lagom tjock man i mina bästa år.

    😉

   • Jag vill ju ha en Gandalf…helst.
    Varm och hjärtlig med bus i blicken.
    Modig och stark.
    Rättrådig och allvetande.
    Självklart självuppoffrande.
    Någon som ser andras brister och styrkor. Som vet att det är just lilla Frodo som (med hjälp av sin trofaste vän Sam) kommer att orka bära ringen hela vägen.
    (+ kan trolla! Fett imponerande!)

    Eller så kan jag tänka mig en Han Solo också. Flörtig och cool med ett hjärta av guld.

    Eller Sean Connery… han är sååå het.
    Ser lite bestämd ut, självsäker och avslappnat flörtig. Och har den där strålglansen som bara riktigt kloka män har…

    Jag har alltid blivit förtjust i äldre manliga skådespelare. Det finns en skön skamlöshet och ett stabilt lugn i dem. Ett allvar och en självkännedom som blir vansinnigt attraktivt.

    Men jag har typ gett upp. Det blir bara en massa krångel med karlar. Antingen så blir jag osäker på vad jag vill och gömmer mig, eller så ger jag 100 % och känner allt allt allt… och blir dumpad. :/
    C’est la vie. Mais je vis encore. Et tant qu’il ya la vie il ya de l’espoir!

   • Det är nog inte så lätt att finna någon som kan trolla på riktigt.. 🙂 Lite slongsmagi, kanske, men det är ju mer skådespeleri än riktig magi! 🙂

    Men, äldre manliga skådisar borde du kunna hitta. Om de sedan kan se att Frodo är den som skall ta ringen… det kan man inte veta i förväg. 🙂

    Ge inte upp. Det låter så slutgiltigt. Jag vet folk som gett upp, och det rekommenderas inte. Du har många chanser kvar…

    Vi är många som blivit dumpade… både en och flera gånger. Några har gett upp, men inte alla jag känner i den situationen. … och ett tips är att aldrig ge upp.

   • äsch, ge upp och ge upp, jag är ju inte typen som är uppgiven. Jag har kraft och frammåtanda. Jag kommer alltid att leva mitt liv till 100%!
    Det är väl bara en känsla av att jakt efter karlar tar så mycket energi och fokus från sådant som i sanning är viktigt. Och jag är trött på att få upp hoppet om ngn snubbe och sedan bli besviken när jag inser att han bara var en massa osäkerheter och komplex.
    Det känns så onödigt.
    Det värsta är när man trott sig vara kär och det sedan visar sig att snubben var ett riks-psycho.

    Jag vet ju att kärleken kommer finnas med mig livet ut, den har jag ju i mig själv och den kan jag dela med varje ny människa jag möter. Jag har väl bara tröttnat just på den där par-relations-hetsen…

    Jag kan trolla på riktigt! Magiutövare är vi allihop, vissa är bara mer medvetna om det än andra.
    Men jag diggar såväl “illusions-magi” à la scen-tricks, som “att med fokus styra livet i den riktning man vill”-flum-magi. ^_^

   • Ah! Du chattar ju med den store Håkanini!
    Magins mästare! Underhållare av små barn! 🙂

    … eller.. nåja.. den före detta Håkanini i alla fall. All magi jag kommer i kontakt med numera är att supa in magin, beundra den och lämna den ifred. Det finns ju magi överallt och i nästan allting.. i allt från en sten till en glittrande serietecknerska! Det gäller bara att vara uppmärksam och se den.

    Vad gäller Psycho så tycker jag att det var en riktigt bra film… 😉 … men kanske inget man vill ha med sig hem.

    Jag har haft min beskärda del av olycklig kärlek och fått många korgar, men jag har haft tur i det att ingen av dem varit psykon i alla fall. Nej, några har varit eller blivit riktigt, bra vänner i stället.

    Bra att du inte ger upp. Det är aldrig nyttigt. Men när du pratar om “hetsen” så förstår jag dig, för det skall definitivt inte vara någon hets, för då blir det nästan alltid fel. Jag tror att du kommer att snubbla över precis rätt kille (tjej, par, gubbe, whatever) helt plötsligt utan att du är beredd.

   • Haha, Psycho var i sanning en riktigt bra film, herr f.d. Håkanini! haha! ^_^

    Jag ska chilla med kärleken. Låta den där tjejen/killen/gubben/paret/whatever komma när den vill.
    Nu är ju hösten här och med den kommer en massa härligt mys!
    ska ta vara på vardagsmagin; sitta på kyrkogården och teckna av gravar, dricka te i ateljén, lyssna på Lizz Wright och Stacy Kent, umgås med sköna vänner och tända små ljuslyktor när oktobermörkret kryper sig på.

   • Det tar jag som en invit… 😉

    Jag tecknar ju inte så bra.. eller inte alls egentligen.. Så jag får väl ta och ta bilder av min kyrkogård i stället…

    Se där… Kärleken kommer nog.. Nu har du ju killar som bjuder in dig både till Göteborg och Stockholm… med lite mer väntan så har du snart en famn i varje hamn… 😉

   • Jisses grabbar… kolla in Fredagsgrisen i sanden så får ni se hur jag beter mig när jag blir bjuden att gå på fika eller promenad med en främmande man.
    …jag är ett hopplöst fall för dejting är jag rädd. :/

    Jag hoppas på den där “det faller sig naturligt”-grejen istället. Att det bara liksom råkar vandra en prins vid min sida helt plötsligt. Utan att jag behövt nojja över ngt dejtingtjaffs… 🙂

    Men HALLÅ! Nu lurar ni in mig i relationstänket igen!
    Jag vill inte! Sluta!

    Jag ska faktiskt göra en bok. Inte har jag tid att ta hand om någon karl heller!
    Så det så. ^_^

   • Dejting? Vem har sagt något om dejting? Jag har bara lovat en fika.. 😉

    Hmm… om du behöver ta hand om din karl så har han antingen ett vårdbehov, eller så är det fel karl.. 😉 Du skall inte behöva ta hand om en karl (om du inte vill bli sköterska eller något). Förhoppningsvis så skall han ta hand om dig.. 🙂 (Könsmaktstänk nu?) Nej, men idealet vore väl om ni antingen tog hand om varandra eller inte behövde ta hand om varandra alls…

    Det var inte meningen att lura in dig i någonting alls… men om du ser det på det viset så skall jag försöka sluta!

    … fast vad skall man göra när man inte har råd att åka till Malmö och lite sisådär otippat bara “råka” dyka upp vandrandes vid din sida när du är ute och promenerar på stan.. 😉 Nej, jag skulle inte bli någon bra stalker är jag rädd.

 1. Jag tror att du gör helt rätt. Även om alla förväntning man bär på lätt blir för många och för svåra, så ska man nog inte ge upp. Men man glömmer så lätt att fråga sig vad som värt. Det är trots allt vägen fram till målet som påverkar oss allra mest. Ta det lugnt. Och om man vill göra livet lättare för andra också så ska man inte hetsa för mycket eller för den delen ta beslut för snabbt. Åter igen. Jag tror att du har rätt, ta det lugnt.

  Just därför är du välkommen på en fika, eller kanske en promenad om du åker till gbg framöver 🙂

  • Polprav, Hello from Sweden to you!
   I don’t understand what it is you want to do…
   I checked out your blog-link and apparently it was some kind of hotel-project?
   Looked harmless to me. But I don’t know what the russian text said on the other hand…

   Asch, what ever. You are welcome to link away if you like!

   Have a good evening,
   Best regards
   Frida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s